Narejeno v Sloveniji

 

 

Vsi izdelki, ki so označeni z oznako »Narejeno v Sloveniji«, so zajamčeno proizvedeni v Sloveniji. Izdelke odlikujejo ugodna cena in preverjena kakovost.

Z oznako »Narejeno v Sloveniji« podpiramo slovenske proizvajalce, pridelovalce in rejce. Ponudbo teh izdelkov vseskozi nadgrajujemo.

Narejeno v Sloveniji

Kakovost izdelkov vseh izdelkov SPAR blagovnih znamk je vedno na prvem mestu, zato jo redno preverjajo:

  • na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani,
  • na Nacionalnem laboratoriju za okolje in hrano,
  • na Inštitutu za nutricionistiko,
  • Bureau veritas,
  • na drugih priznanih slovenskih in tujih strokovnih inštituti in laboratorijih.

Sledite oznaki »Narejeno v Sloveniji« in podprite slovenske pridelovalce, rejce in proizvajalce.

Pridelano v Sloveniji

Ponosni smo, da zelo pomemben del ponudbe na
Sparovih policah predstavljajo izdelki slovenskega porekla.

V Sloveniji zaradi izjemne naravne danosti, pridnosti človeških rok in ljubezni do obdelovanja zemlje pridelamo visoko kakovostno sadje in zelenjavo, polnega okusa. Naše vodilo je svežina, zato pobrano zelenjavo v večini primerov od njiv do naših polic loči le 24-urna pot.
Vedno večje število velikih in majhnih slovenskih proizvajalcev skrbi, da v naših trgovinah dnevno najdete široko ponudbo slovenskega sadja in zelenjave visoke kakovosti po ugodnih cenah.

Three pieces of juicy raw beef on a stone cutting board on a black wooden table background.

Meso slovenskih rejcev

S partnerstvi z domačimi rejci in zadrugami podpiramo slovensko kmetijstvo ter si prizadevamo za ohranitev in razvoj slovenskega podeželja. Tako smo še tesneje vpeti v celoten proces pridelave, s čimer vam zagotavljamo kakovost, sledljivost in preverjeno poreklo mesa. V trgovinah Spar in Interspar široko ponudbo mesa slovenske proizvodnje nenehno povečujemo, hkrati pa s tem spodbujamo tudi domače gospodarstvo.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>