Dobrodelnost

Preko naših trgovin vsakodnevno povezujemo tisoče ljudi, s katerimi želimo deliti naše uspehe. Naš delež k izboljšanju kakovosti življenja uresničujemo s številnimi donacijami različnim vzgojno-izobraževalnim in zdravstvenim ustanovam ter družbenih skupinam po vsej Sloveniji.

500 otrok smo presenetili z novimi šolskimi zvezki

Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje smo ponovno obdarili otroke iz socialno ogroženih družin. Tokrat smo donacijo izvedli v sklopu vseslovenske dobrodelne akcije Deželak Junak in 500 otrokom podarili zvezke.

Spar namenil 10.000 evrov za prihodnost slovenske košarke

 Z donacijo je omogočil nakup nove športne opreme, 250 mladih košarkarjev pa popeljal na nepozabno športno doživetje z ekskluzivnim ogledom tekme med reprezentancama Slovenije in Hrvaške v ljubljanskih Stožicah.

SPAR Slovenija podaril 10.000 evrov otrokom z učnimi in bralnimi težavami

SPAR Slovenija je maja 2022, predal donacijo v skupni vrednosti 10.000 EUR trem izbranim ustanovam, ki pomagajo otrokom z učnimi in bralnimi težavami.

Spar Slovenija z donacijo 5.000 evrov podprl Čebelarsko zvezo Slovenije

Tudi letošnjo izdajo albuma Rekordomania je Spar pospremil z družbeno odgovorno akcijo in podprl slovensko čebelarstvo. 5.000 evrov od prodaje albumov je namreč namenil Čebelarski zvezi Slovenije za izvajanje apiterapije za otroke.

Spar je za veliko noč že desetič obdaroval materinske domove po Sloveniji

Podjetje Spar Slovenija je v sklopu tradicionalne dobrodelne akcije v dneh pred veliko nočjo že desetič zapored obdarilo materinske domove po Sloveniji.  

V Sparu so decembra zbrali kar 45 ton hrane za družine v stiski

Ob koncu preteklega leta so dobrodelna organizacija Anina zvezdica, kupci in Spar Slovenija  ponovno združili moči v decembrski akciji Pomagajmo skupaj.  

Spar v Lescah podprl tri organizacije

Ob odprtju novega hipermarketa Spar v Lescah so zaposleni izbrali tri lokalna društva, kupci pa so z glasovanjem določili višino donacije, ki jo je prejelo posamezno društvo.

Ob dnevu živali znova obdarili terapevtske pse in mačke