Verjamemo, da šteje vsako dobro delo.

Dobro med nami

Zato se trudimo biti čim bolj vpeti v lokalno okolje in prispevati za dobre namene v naši bližini. Za dobrodelnost, kulturo, šport in okolje. Ponosni smo, da je tudi zaradi nas dobro ves čas med nami.

DOBRODELNOST

ŠPORT

KULTURA

KUHNAPATO

TRIJE ZIMSKI BOTRI

Spar Slovenija skupaj z dobavitelji podaril tono hrane za reševalne in terapevtske živali

V okviru svoje družbeno odgovorne akcije »Veseli repki, iskreni nasmehi«, Spar Slovenija že 9. leto zapored opozarja na spoštljiv in odgovoren odnos do živali.

Spar izdelal inovativen Trajnostni kruh in osrečil kar 100 slovenskih družin

V podjetju Spar Slovenija so v luči letošnjega svetovnega dneva hrane, v sodelovanju s priznanim chefom Markom Pavčnikom pripravili prav posebno akcijo »Iz tega kruha bo moka«.

Ob odprtju trgovine SPAR Cerkno donacija trem lokalnim organizacijam

SPAR Slovenija je v Cerknem 19. avgusta odprl že svojo 109. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so med tri lokalne organizacije, ki so jih izbrali kupci, razdelili donacijo v vrednosti 3.000 evrov.  

Obdarili 100 otrok in jim napolnili šolske torbe z novimi potrebščinami

SPAR Slovenija je tudi letos v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje pomagal osnovnošolcem iz socialno šibkejših okolij napolniti torbe s potrebščinami, ki jih bodo septembra potrebovali za vesel in samozavesten vstop v novo šolsko leto.   

Dobrodelnega devetošolca Vida pri zbiranju sredstev podprl tudi Spar Slovenija

Vida, ki je sin njihove dolgoletne sodelavke, je podprlo tudi podjetje Spar Slovenija in za licitacijo prispevalo košarkarsko žogo iz Košarkarske zveze Slovenije. Osnovni šoli Nazarje pa bodo v Sparu donirali dodatnih tisoč evrov.

Ob odprtju trgovine SPAR Pilon donacija trem lokalnim organizacijam

SPAR Slovenija je v nakupovalnem centru Pilon Trbovlje konec maja odprl svojo že 108. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so razdelili donacijo 3.000 evrov trem lokalnim organizacijam, za katere so glasovali kupci.

Podpiramo tradicionalno, sezonsko, lokalno

Projekt Kuhnapato že 10 let z uporabno vsebino, neformalnimi učnimi načini ter sodobnimi motivacijskimi prijemi spodbuja mladostnike k zdravemu načinu prehranjevanja in tradicionalnim pristopom k pripravi obrokov. Naše podjetje projekt podpira že polnih 5 let.

Dobrodelni ob otvoritvi nove trgovine SPAR Drska

SPAR Slovenija je 4. marca v krajevni skupnosti Drska odprl svojo že 107. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so namenili donacijo 3.000 evrov lokalni organizaciji, za katero so glasovali kupci.  

Živalim v zavetiščih smo podarili hrano v vrednosti 10.000 evrov

V želji po pomoči zavetiškim kosmatincem ter delavcem in prostovoljcem, ki požrtvovalno skrbijo zanje, smo del sredstev od prodaje albumov v Sparu namenili nakupu pasje in mačje hrane Scotty in Molly Premium.