Festival Lent

Na Festivalu Lent smo kot generalni sponzor Vetrinjskega dvora, kjer se odvijajo stand-up komedije prisotni že od leta 2010.

Prvi festival Lent je bil organiziran leta 1986, svoje ime pa je dobil po območju na obali reke Drave, ki se imenuje Pristan oz. po nemško Lent. Danes poteka na več odrih hkrati in ponuja pestro ter raznoliko festivalsko dogajanje.

Festival je tematsko razdeljen na več sklopov, ki so po obsegu in kakovosti programa popolnoma samostojni: mednarodni folklorni festival Folkart, festival uličnega gledališča Ana desetnica, festival Jazzlent in festival ulične prehrane Sladolent. Dogajanje bogati še program za otroke in mladino pod imenom Park doživetij, ki se odvija v mestnem parku. Lent je prepoznan kulturni dogodek v Sloveniji, vsaj enkrat pa naj bi ga obiskal že vsak četrti Slovenec.

Več o Festivalu Lent

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>