SPAROV mesec trajnosti, Skupaj za boljši jutri, Skupaj za manj plastike

SPAROV mesec trajnosti

Skrb za okolje je prioriteta, ki zadeva vse nas. Zato je pomembno, da ne odlašamo in prelagamo, ampak da že danes začnemo razmišljati trajnostno. To idejo želimo približati vsem našim kupcem in sledilcem na družbenih omrežjih, zato smo mesec julij razglasili za SPAROV mesec trajnosti.

Nik Škrlec, Ekologi brez meja, Sparov mesec trajnosti

SPAROV mesec trajnosti na naših družbenih omrežjih

Da bodo začetki lažji, smo za vas pripravili koristne nasvete, predloge in izzive za bolj trajnostno življenje, ki vam jih bomo predstavili na naših družbenih omrežjih.

Ne čakajte in nam že danes sledite na Instagram profilu @spar.si, kjer vam bomo skupaj z Nikom Škrlecem in Ekologi brez meja pokazali,

  • s pomočjo raznih nasvetov in predlogov živite bolj ekološko,
  • z izzivi poskrbite za boljši jutri in
  • z malo sreče osvojite privlačne nagrade.

SPREMLJAJTE NAS V JULIJU:

Ekologi brez meja, Sparov mesec trajnosti

SPAROV mesec trajnosti podpirajo tudi EKOLOGI BREZ MEJA

Kdo smo Ekologi brez meja?

Mi smo tisti, ki smo pred leti organizirali vseslovenske čistilne akcije Očistimo Slovenijo. Leta 2012 je na akciji sodelovalo skoraj 300.000 Slovencev. V zadnjih letih se ukvarjamo s preprečevanjem nastajanja odpadkov: poleg plastike smo največ delali na preprečevanju nastajanja zavržene hrane in odpadnega tekstila. Smo nacionalna organizacija za Zero waste prek programa Zero waste Slovenija.

 

Z zavezo Skupaj za manj plastike je Spar pričel delati korake na tem področju. V društvu Ekologi brez meja verjamemo v moč povezovanja, zato smo pred kratkim s podjetjem pričeli sodelovati na področju plastike pri ozaveščanju potrošnikov. Verjamemo, da bomo skupaj hitreje reševali izzive in zmanjšali nastajanje plastičnih odpadkov v podjetju.  

Ekologi brez meja

Z NIKOM ZA BOLJŠI JUTRI - Mednarodni dan brez plastičnih vrečk

Nik Škrelc v videu predlaga, da plastične vrečke nadomestite z vrečkami za večkratno uporabo, ki so okolju veliko bolj prijazne. Pripravil pa je tudi izziv, kjer vas skozi vprašanja vodi k razmisleku o rabi plastičnih vrečk. Izvedeli boste veliko pomembnih podatkov in tudi nasvetov, ki vam lahko koristijo, da tudi sami storite nekaj za boljši jutri! Vabljeni k ogledu!

OGLEJTE SI VIDEO

Z Nikom za boljši jutri

Vsestranski igralec, voditelj in vloger Nik Škrlec je v letošnjem letu postal obraz naše iniciative Skupaj za boljši jutri, v Sparovem mesecu trajnosti pa bo prav on tisti, ki bo z zabavnimi in hudomušnimi objavami našim sledilcem pokazal, da lahko s preprostimi triki in že z malimi spremembami v vsakdanjem življenju živimo bolj trajnostno.

V naše trgovine lahko vedno prideš s svojo vrečko ali izbereš katero od naših trajnostnih vrečk:

Nagradna igra

Lov na besedni zaklad je nazaj! Ste pripravljeni na izziv? Na telefon naložite SPAR plus mobilno aplikacijo, poiščite igro SPARBECEDA in iz razpoložljivih črk sestavite čim več besed!

Več