• postani-clan-spar-plus-2017_720x370.jpg

Postani član SPAR plus

SPAR plus kartica vam nudi številne popuste in ugodnosti. Kartico pridobite preprosto - izpolnite spodnji obrazec in takoj boste postali imetnik SPAR plus kartice.

V primeru včlanitve preko spodnjega obrazca boste na vpisani e-mail naslov prejeli aktivacijsko sporočilo, ki ga morate potrditi. Po potrditvi vam bomo na domači naslov poslali SPAR plus kartico. V vmesnem času pa boste lahko uporabljali e-kartico, ki vam jo bomo poslali na izbrani e-mail naslov.

Hkrati z včlanitvijo v SPAR plus si boste lahko izbrali geslo, s katerim boste dostopali do SPAR plus portala, se prijavili v SPAR plus aplikacijo in v spletno trgovino SPAR.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo v oddelku za pomoč uporabnikom - pišite nam na e-mail spar.plus@spar.si ali nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 82 44 (med delavnikom od 8h do 19h).

(najmanj 8 znakov)
+38641123456

** Za ureditev statusa upokojenca se oglasite v najbližji trgovini SPAR ali INTERSPAR.


* Polja označena z zvezdico so obvezna

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?