Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • postani-clan-spar-plus-1_720x370.jpg

Enostavno do SPAR plus kartice

Želite tudi vi postati imetnik SPAR plus kartice, ki vam bo prinašala številne ugodnosti v trgovinah Spar, Interspar, SPAR Partner in Restavracijah Interspar?

SPAR plus kartica vam nudi številne popuste in ugodnosti, hkrati pa vam omogoča zbiranje in unovčevanje denarja/dobropisa na kartici celo koledarsko leto.

Kartico prejmete brezplačno in jo lahko začnete uporabljati že takoj po prejemu (vse ugodnosti, ki veljajo v trgovinah Spar, Interspar, SPAR Partner in Restavracijah Interspar, lahko prejmete že pri prvem nakupu).

V primeru včlanitve preko spodnjega obrazca, morate poleg osebnih podatkov vpisati tudi elektronski naslov.

  • Na vpisani elektronski naslov boste prejeli izpolnjen obrazec Pristopnica, ki ga natisnite in prinesite v katerokoli trgovino Spar, Interspar ali SPAR Partner in prejeli boste svojo SPAR plus kartico.
  • V primeru, da nimate elektronskega naslova ali nam ga ne želite posredovati, lahko SPAR plus kartico pridobite v vseh naših trgovinah (izpolnite obrazec, ki se nahaja v trgovinah).
  • Dodatna informacija – v bazi imetnikov SPAR plus kartice je lahko isti e-mail ali ista telefonska številka navedena le pri enem članu.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu spar.plus@spar.si ali na brezplačni telefonski številki 080 82 44.

+38641123456

** Do predložitve dokazila o statusu upokojenca (fotokopija potrdila Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje RS) se imetništvo SPAR plus kartice obravnava kot imetništvo SPAR plus kartice brez ugodnosti za upokojence (skladno s 13. točko Splošnih pogojev).


* Polja označena z zvezdico so obvezna