Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • pekarna-spar--mojstri-new2017_720x370.jpg

Pekarna SPAR

EDINI TRGOVEC Z LASTNO PEKARNO

Janez ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

Kot edina trgovina z lastno pekarno vam nudimo vsakodnevno svežo in kakovostno ponudbo, ki obsega več kot 90 vrst slastnih pečenih izdelkov. Pri nas se vedno najde nekaj novega in izvirnega, kar dokazujeta tudi dve zaporedni priznanji za inovativno živilo leta.

Kruh pečemo sami
Naša Pekarna SPAR je ena izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji.

Kakovost je naš vsakdanji kruh
V naši pekarni uporabljamo le najboljše sestavine in preverjene tradicionalne postopke priprave - to potrjujejo tudi zlata priznanja za kakovost Gospodarske zbornice Slovenije.

Svežina je naše vodilo
Večino kruha in pekovskega peciva pečemo sproti kar v naših trgovinah, da vam lahko vsak trenutek ponudimo omamno dišeč svež kruh.

Širok izbor in prijazna postrežba
Prepričal vas bo širok izbor izdelkov Pekarne SPAR in drugih priznanih slovenskih pekarn ter prijazna in strokovna postrežba.

Pekarna SPAR

Janez ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

  • pekarna-spar-slascicarke-new2017-1_720x370.jpg

Pekarna SPAR

Aleksandra ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

Naše slaščičarke iz Pekarne SPAR vsak dan pripravijo več kot 40 različnih vrst okusnih slaščic; vrhunske torte in slastne slaščice z bogatimi sadnimi in čokoladnimi okusi za vsako priložnost Vsak dan sveže in ročno izdelane! Za vsakdanji posladek, posebne priložnosti ali sladko darilo …

Posladkajte se s slaščicami iz Pekarne SPAR!

Pekarna SPAR

Aleksandra ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

Pekarna SPAR

Najboljše iz naše ponudbe

 

ČEMAŽEV HLEBČEK

postrežno, 350 g

 

izdelamo iz krompirjevega testa, ki mu vmešamo spomladanski čemaž in oljčno olje.Testo pustimo počivati dlje časa, da se razvije prijetna aroma in mil okus. Ročno ga oblikujemo v manjše rustikalne hlebčke.
Čemažev hlebček se izvrstno poda k sirom in sirnim namazom, zanimivo kombinacijo pa ustvari tudi z jajcem ali suhomesnatimi izdelki.

 

RUSTIKALNI HLEBČEK

postrežno, 500 g

 

zamesimo iz pšenične bele moke, durum zdroba in kislega testa, ki kruhu izboljša okus, podaljša svežino in trajnost. Skrbno izdelan hlebček poleg omamne
arome bogati tudi hrustljava, razpokana skorjica, ki mu daje značilni rustikalni izgled.

JEČMENOV HLEBČEK Z MANJ SOLI

postrežno, 420 g

smo pripravili z namenom, da vam zopet ponudimo nekaj novega, dobrega in izvirnega. Pripravili smo ga iz temne pšenične moke, za polnejši okus smo mu dodali ječmen, ječmenove kosmiče, sončnična semena in lan. Posebnost ječmenovega hlebčka je, da vsebuje pol manj soli (le 0,67 g v 100 g kruha). Prepričal vas bo zaradi odličnega okusa in dolgotrajne svežine.

INOVACIJA LETA 2017:
Nagrada Inštituta za nitricionistiko za inovativnost v skupini pekovskih izdelkov.