Edini trgovec z lastno pekarno

Kot edina trgovina z lastno pekarno vam nudimo vsakodnevno svežo in kakovostno ponudbo, ki obsega več kot 90 vrst slastnih pečenih izdelkov. Pri nas se vedno najde nekaj novega in izvirnega, kar dokazuje tudi pet zaporednih priznanj za inovativno živilo leta.

Pekarna SPAR

Janez ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

Kruh pečemo sami
Naša Pekarna SPAR je ena izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji.

Kakovost je naš vsakdanji kruh
V naši pekarni uporabljamo le najboljše sestavine in preverjene tradicionalne postopke priprave - to potrjujejo tudi zlata priznanja za kakovost Gospodarske zbornice Slovenije.

Svežina je naše vodilo
Večino kruha in pekovskega peciva pečemo sproti kar v naših trgovinah, da vam lahko vsak trenutek ponudimo omamno dišeč svež kruh.

Širok izbor in prijazna postrežba
Prepričal vas bo širok izbor izdelkov Pekarne SPAR in drugih priznanih slovenskih pekarn ter prijazna in strokovna postrežba.

Pekovski mojster Janez Potočar
Slaščičarska mojstrica Aleksandra Hren

Aleksandra ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

Naše slaščičarke iz Pekarne SPAR vsak dan pripravijo več kot 40
različnih vrst okusnih slaščic; vrhunske torte in slastne slaščice z
bogatimi sadnimi in čokoladnimi okusi za vsako priložnost.

Vsak dan sveže in ročno izdelane! Za vsakdanji posladek, posebne priložnosti ali sladko darilo …

Posladkajte se s slaščicami iz Pekarne SPAR!

Že 9. leto zapored je Pekarna SPAR prejemnik prestižnega priznanja, ki ga Inštitut za nutricionistiko v Ljubljani vsako leto podeli najbolj inovativnim živilom.
 

PEKARNA SPAR – PONOSNI PREJEMNIK 10 ZLATIH PRIZNANJ

Pravijo, da kruh naredita roka in moka. Pridne roke naših pekov za pripravo kakovostnih izdelkov uporabljajo samo skrbno izbrane sestavine in tradicionalne postopke priprave. Veseli smo, da so kakovost prepoznali tudi v Gospodarski zbornici Slovenije, ki je z zlatim priznanjem nagradila kar 10 naših izdelkov. Poskusite naše okusne zmagovalce!

Odlični pekovski izdelki in slaščica iz Pekarne SPAR

Prestižna zlata priznanja med pekovskimi izdelki in svežimi slaščicami Pekarne SPAR so letos prejeli:

Zakaj ne vidite vsebine?

 – Matjažev hlebec!  

 

David Urankar je znova obiskal Pekarno SPAR, tokrat, da izve skrivnost priprave najbolj prodajanega Matjaževega hlebca. V lanskem letu so naši pekovski mojstri namreč spekli kar 700.000 Matjaževih hlebcev!

Matjaževi hlebci so pripravljeni po tradicionalnem dolgem postopku in so brez aditivov, v zames pa peki vmešajo tudi naravno kislo testo. Prav zaradi tega imajo Matjaževi hlebci poln in aromatičen okus, svežino pa ohranjajo več dni.

Ponosni smo, da sta Matjažev temni in Matjažev beli hlebec dobitnika zlatega priznanja 2022, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Zakaj ne vidite vsebine?

Pridruži se Davidu Urankarju in vodji Pekarne SPAR, Boštjanu Kosu, v našem novem vlogu! V njem spoznaš, kako nastanejo izvrstni krofi, zakaj pravimo, da so trajnostni in koliko jih proizvedemo v času pusta. Ne pozabite, pripravljamo jih brez palmovega olja, vam pa jih ponudimo napolnjene z marmelado, posute s sladkorjem, in še tople. TO JE TO!   

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online