Edini trgovec z lastno pekarno

Kot edina trgovina z lastno pekarno vam nudimo vsakodnevno svežo in kakovostno ponudbo, ki obsega 77 vrst slastnih pečenih izdelkov. Pri nas se vedno najde nekaj novega in izvirnega, kar dokazuje tudi devet zaporednih priznanj za inovativno živilo leta.

Pekarna SPAR

Janez ve, kaj dela. Vi veste, kaj jeste.

Kruh pečemo sami
Naša Pekarna SPAR je ena izmed največjih in tehnološko najbolje opremljenih pekarn v Sloveniji.

Kakovost je naš vsakdanji kruh
V naši pekarni uporabljamo le najboljše sestavine in preverjene tradicionalne postopke priprave - to potrjujejo tudi zlata priznanja za kakovost Gospodarske zbornice Slovenije.

Svežina je naše vodilo
Večino kruha in pekovskega peciva pečemo sproti kar v naših trgovinah, da vam lahko vsak trenutek ponudimo omamno dišeč svež kruh.

Širok izbor in prijazna postrežba
Prepričal vas bo širok izbor izdelkov Pekarne SPAR in drugih priznanih slovenskih pekarn ter prijazna in strokovna postrežba.

Pekovski mojster Janez Potočar

Že 9. leto zapored je Pekarna SPAR prejemnik prestižnega priznanja, ki ga Inštitut za nutricionistiko v Ljubljani vsako leto podeli najbolj inovativnim živilom.
 

PEKARNA SPAR – PONOSNI PREJEMNIK 10 ZLATIH PRIZNANJ

Pravijo, da kruh naredita roka in moka. Pridne roke naših pekov za pripravo kakovostnih izdelkov uporabljajo samo skrbno izbrane sestavine in tradicionalne postopke priprave. Veseli smo, da so kakovost prepoznali tudi v Gospodarski zbornici Slovenije, ki je z zlatim priznanjem nagradila kar 10 naših izdelkov. Poskusite naše okusne zmagovalce!

Odlični pekovski izdelki in slaščica iz Pekarne SPAR

Prestižna zlata priznanja med pekovskimi izdelki in svežimi slaščicami Pekarne SPAR so letos prejeli:

Zakaj ne vidite vsebine?

 – Matjažev hlebec!  

 

David Urankar je znova obiskal Pekarno SPAR, tokrat, da izve skrivnost priprave najbolj prodajanega Matjaževega hlebca. V lanskem letu so naši pekovski mojstri namreč spekli kar 700.000 Matjaževih hlebcev!

Matjaževi hlebci so pripravljeni po tradicionalnem dolgem postopku in so brez aditivov, v zames pa peki vmešajo tudi naravno kislo testo. Prav zaradi tega imajo Matjaževi hlebci poln in aromatičen okus, svežino pa ohranjajo več dni.

Ponosni smo, da sta Matjažev temni in Matjažev beli hlebec dobitnika zlatega priznanja 2022, ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije.

Zakaj ne vidite vsebine?

Pridruži se Davidu Urankarju in vodji Pekarne SPAR, Boštjanu Kosu, v našem novem vlogu! V njem spoznaš, kako nastanejo izvrstni krofi, zakaj pravimo, da so trajnostni in koliko jih proizvedemo v času pusta. Ne pozabite, pripravljamo jih brez palmovega olja, vam pa jih ponudimo napolnjene z marmelado, posute s sladkorjem, in še tople. TO JE TO!   

Izdelke poiščite tudi v naši spletni trgovini SPAR Online

Inovativna živila 2024
INOVATIVNA ŽIVILA

PRESTIŽNA NAGRADA ŽE 9. LETO ZAPORED.
Inštitut za nutricionistiko je SPAR pekarni to leto podelil kar dve nagradi. Inovativno živilo leta predstavlja Jesenski kruh ter Inovacija desetletja z kruhom z drožmi. Uspeh Sparove pekarne zagotavljamo s premišljeno izbiro živil, s katero skrbimo za dobrobit svojih kupcev.

Slaščice SPAR

Pekarna SPAR vsak dan pripravi več kot 40 vrst okusnih slaščic, tudi po naročilu kupcev. Privoščite si sadne in čokoladne torte za vsako priložnost.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>