Testenine brez glutena in laktoze v smetanovi omaki s piščancem in šparglji - Gluten free with Megi

Testenine brez glutena in laktoze v smetanovi omaki s piščancem in šparglji

Gluten free with Megi
Gluten free with Megi
Gluten free with Megi
Gluten free with Megi
Čas aktivne priprave
10
min
Čas priprave
20
min
Čas kuhanja

Sestavine

  • Testenine brez glutena Spar free from 350 g
  • Sladka smetana brez laktoze SPAR free from 250 ml
  • Piščančja prsa 500 g
  • Šparglji 200 g
  • Olivno olje
  • Sol
  • Poper

Priprava

01

Najprej narežemo piščančje prsi na manjše koščke. Operemo in narežemo tudi šparglje.

02

Koščke mesa začinimo s soljo in poprom. Po želji lahko dodamo tudi kakšne druge začimbe.

03

Na olivnem olju v zagreti ponvi popečemo koščke mesa in šparljev. Pečemo tako dolgo, da je meso lepo popečeno.

04

Nato dodamo sladko smetano. Vse skupaj dobro premešamo in pokuhamo nekje 10-15 minut, da se omaka malo zgosti.

05

Medtem lahko skuhamo testenine. Ko so testenine skuhane in omaka pripravljena sve skupaj postrežemo.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>