Zelena solata s špinačo in jagodami - Prim. mag. Branislava Belović, dr. med., vodja mednarodno priznanega programa Živimo zdravo

Zelena solata s špinačo in jagodami

Prim. mag. Branislava Belović, dr. med., vodja mednarodno priznanega programa Živimo zdravo
Prim. mag. Branislava Belović, dr. med., vodja mednarodno priznanega programa Živimo zdravo
Čas aktivne priprave
10
min
Čas priprave

Sestavine

  • Solata 1 glava
  • Špinača 15 dag
  • Jagode 20 dag
  • Peteršilj 1 vejica
  • Balzamični kis 2 žlici
  • Ekstra deviško olivno olje 2 žlici
  • Sol 1 ščepec
  • Poper 1 ščepec

Priprava

01

Solato očistimo, operemo in narežemo. Dodamo oprane špinačne liste in na četrtine narezane jagode. Prelijemo s prelivom iz kisa, olja, soli in popra, potrosimo s sesekljanim peteršiljem in premešamo.