Dobrodelni ob otvoritvi nove trgovine SPAR Drska

SPAR Slovenija je 4. marca v krajevni skupnosti Drska odprl svojo že 107. trgovino v verigi trgovin SPAR in INTERSPAR. Ob otvoritvi so namenili donacijo 3.000 evrov lokalni organizaciji, za katero so glasovali kupci. Kupci so lahko do 13.3.2021 z žetoni v trgovini izbirali med Prostovoljnim gasilskim društvom Šmihel, Športnim društvom Drska ali pa Osnovno šolo Drska. Največ glasov je prejelo Prostovoljno gasilsko društvo Šmihel, ki bo donacijo podjetja SPAR Slovenija namenilo za nakup nove zaščitne opreme.

Hipermarket SPAR Drska ima vse elemente moderne gradnje, ki so zadnja leta že stalnica novih trgovin SPAR. V njej so sodobno urejeni oddelki sadja in zelenjave, oddelek kruha in peciva s samopostrežnim oddelkom, delikatesa z izvrstnimi specialitetami ter mesnica in ribarnica. Na voljo je tudi ponudba z alternativno prehrano ter dobro založen oddelek SPAR TO GO z že pripravljenimi toplimi jedmi, sendviči in solatami. Vsem, ki želijo opraviti hiter nakup, so na voljo tudi štiri samopostrežne blagajne. Za prijetno nakupovalno izkušnjo v trgovini skrbi 27 ljudi, zaposlenih za polni delovni čas, pred trgovino je prostor za brezplačno parkiranje 93 vozil.

Nova trgovina je tudi energetsko varčna, saj ima vgrajeno varčno razsvetljavo LED ter učinkovit sistem »CO2«. Z uporabo tega sistema je trgovina okolju prijazna, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. Poleg tega ima urejeno zbiranje povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer podpirajo krožno gospodarstvo.

Vljudno vabljeni!

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>