SPAR Slovenija z velikonočnimi dobrotami razveselil materinske domove

SPAR Slovenija je z velikonočnim zajtrkom že sedmo leto zapored obdaril materinske domove po Sloveniji. Z donacijo izdelkov za še lepši praznični čas mamic, mladoletnih otrok in najmlajših junakov so letos obdarili kar deset materinskih domov.

Da bi lepe praznike pričaral tudi mamicam in otrokom, ki z mamicami bivajo v materinskih domovih, je SPAR Slovenija letos izvedel zdaj že sedmo tradicionalno dobrodelno velikonočno akcijo. V četrtek in petek pred prazničnim vikendom so poslovodje Sparovih in Intersparovih trgovin obiskale skupno deset materinskih domov po Sloveniji in jih obdarile s košarico prazničnih izdelkov, v kateri niso manjkale velikonočne pletenice pekarne SPAR, za najmlajše pa tudi plenice. Iz  podarjenih izdelkov so jim pripravili velikonočni zajtrk in jim pričarali nasmeh na obraz.

Obdarili in razveselili so deset materinskih domov v Svetem Juriju pri Ščavnici, Mariboru, Žalcu, Celju, Mozirju, Ljubljani, Škofljici, Solkanu in Šempetru pri Gorici.

Podjetje SPAR Slovenija je velikonočno donacijo podarilo naslednjim materinskim domovom po Sloveniji:

Materinski dom Mozirje
Materinski dom Žalec
Zavod Socio v Celju
Materinski dom Maribor
Pomurski Materinski dom
Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom Škofljica
Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom Ljubljana
Materinski dom Ljubljana
Materinski dom Solkan
Materinski dom Šempeter

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>