Spar in ZOO Ljubljana predstavljata zakulisje življenja živalskih rekorderjev

Garfield nas je tokrat popeljal v svet rekorderjev in razkril živali, ki nam jemljejo sapo in osvajajo naša srca. Živalski vrt Ljubljana pa nam je ob tem odprl svoja vrata in nam razkazal življenje resničnih predstavnikov rekorderjev, ki so se predstavili in nam pokazali, kako trenirajo svoje ljudi, segajo po zvezdah in nas s svojo prikupnostjo vedno znova začarajo.
Morski lev Jip, žirafi Rastko in Cvetko ter mačji pandi Muka in Magu so prevzeli naš Facebook in Instagram profil in dokazali, da so rekorderji tudi med vplivneži. Navihane zverinice z neverjetnimi triki, dolgimi jeziki in puhastimi kožuščki so pokazale svojo fotogeničnost in skrite talente v enkratnih posnetkih, za katere jih bomo (in njihove prijatelje v živalskem vrtu) bogato nagradili z več kot pol tone svežega sadja in zelenjave.
Vas zanima, kako je videti dan v življenju rekorderja? Oglejte si posnetke resničnih rekorderjev, ki jih lahko odkrijete v albumu Rekordomania in spoznate v Živalskem vrtu Ljubljana.

Predaja donacije Živalskemu vrtu Ljubljana

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>