SPAR Molly

Vrhunska mačja hrana Molly

Uravnoteženi recepti

Širok izbor

Lastniki mački boste v kakovostni in raznoliki ponudbi znamke Molly našli vse, kar vaš mačji ljubljenček potrebuje za aktiven in zdrav vsakdan.

Nežno drgnjenje ob vaših nogah, vztrajno predenje in pričakujoč pogled povedo vse. Čas je, da se posvetite svoji mački in jo razvajate z najboljšim.

Bogata izbira mačje hrane vam je na voljo v ponudbi Molly, Molly nature in Molly premium. Navdušile vas bodo tudi nizke cene.  

SPAR Molly

MAČJA HRANA MOLLY ZA DEVET MAČJIH ŽIVLJENJ

Uravnotežena prehrana je za dolgo, aktivno in srečno mačje življenje zelo pomembna. Različnim potrebam in razvajenim mačjim okusom je zato prilagojena tudi pestra izbira različnih vrst suhe in mokre mačje hrane Molly.

Od rib do perutnine, od govedine do divjačine, za vsakega mačjega gurmana se najde marsikaj slastnega pa tudi polnega pomembnih vitaminov in drugih hranil.

Kaj pa obvezni priboljšek? Od sočnih palčk s piščancem in jetrci do blazinic za grizljanje z mačjo travo. Molly ponuja vse, kar spravi vašo mačko v dobro voljo, da zaprede od zadovoljstva.

Mijav za mačjo hrano Molly
Naj gre za lahko prebavljivo mokro hrano ali hranilno bogato suho hrano, za okusne priboljške ali slastno mačje mleko. Mačja hrana Molly je izdelana iz kakovostnih sestavin. Mačke pa še bolj veselo predejo zaradi pestre ponudbe.  

SPAR Molly nature

NAZAJ K NARAVI Z MOLLY NATURE

Sledite zeleni in v posodicah z mačjo hrano postrezite naravne okuse znamke Molly nature. Vse sestavine so naravne, nekatere med njimi pa tudi ekološko pridelane. Hrana zagotavlja optimalno uravnotežene obroke brez dodanih žitaric. To bo zagotovo všeč tudi vašemu mačjemu izbirčnežu.

PREDNOSTI:

  • mesni obroki ali obroki iz mešanice mesa in zelenjave,
  • brez žitaric, za občutljive mačke,
  • bio ali naravna popolna hrana za mačke,
  • brez aditivov (brez konzervansov, barvil, umetnih arom),
  • brez dodanega sladkorja,
  • dodani minerali in vitamini za dobro počutje živali.

Iz narave za mačkice in mačkone
V ponudbi Molly nature boste ljubitelji mačk našli odličen izbor mokre mačje hrane v posodicah in pločevinkah. Visoka kakovost in naravne sestavine za popoln mačji obrok.  

SPAR Molly premium

MOLLY PREMIUM – NAJBOLJŠE ZA RAZVAJENE MAČKE

Za dnevno porcijo ljubezni poskrbite s prefinjenimi recepturami in izbranimi sestavinami mačje hrane Molly premium. Vaša mačka se bo ob slastnem obroku zadovoljno muzala in predla ves dan.
Mokra in suha mačja hrana Molly premium je pripravljena samo iz najboljših sestavin visoke kakovosti. Ne vsebuje barvil in konzervansov, prav tako nima dodanega sladkorja.

  • Kakovostni obroki iz najboljših sestavin
  • Podpora mačjega zdravja
  • Raznolike recepture in okusi
  • Različno velike porcije in vrečke s ponovnim zapiranjem

Molly premium – prefinjenost zagotovljena
Sestavine za pripravo izvrstne mačje hrane Molly premium so skrbno izbrane in ponujajo obroke najvišje kakovosti. Za vaše mačje gurmane smo se še posebej potrudili z edinstvenimi recepturami. Brez barvil, konzervansov in dodanega sladkorja.  

Scotty

Naši zvesti spremljevalci s hladnim smrčkom si zaslužijo hrano in druge
dobrote odličnega okusa. Znamka Scotty zato vključuje suho in mehko
pasjo hrano ter izbrane priboljške za vmesne obroke. Z njimi boste
prispevali k uravnoteženi prehrani vašega pasjega prijatelja.   

Fiffy

Hrčki, zajci, morski prašički in skobčevke so simpatični sostanovalci, s
katerimi je lepo deliti dom. Tudi najmanjši hišni ljubljenčki pa
potrebujejo najboljšo oskrbo. Z izdelki naše znamke Fiffy boste
enostavno poskrbeli za pestro in uravnoteženo hrano, ki ustreza
posamezni vrsti malih živali.   

Svoboda izbire

Sodelujte v nagradnem kvizu in se pobližje seznanite s širino ponudbe v naših trgovinah. Podarjamo SPAR darilne kartice v vrednosti 40 €.

Nagradni kviz