S-BUDGET
Preverjena kakovost po diskontnih cenah*
Že vrsto let lahko v trgovinah Spar in Interspar nakupujete izdelke iz linije S-BUDGET, ki so najugodnejši pri nas. Danes vam v liniji ponujamo že več kot 500 izdelkov za vaše vsakodnevne potrebe.
Vsem prehrambnim izdelkom S-BUDGET v sodelovanju s priznanimi slovenskimi in tujimi inštituti preverjamo kakovost. Poleg tega kakovost redno preverjajo tudi naši dobavitelji v procesu proizvodnje. Veliko izdelkov S-BUDGET so strokovnjaki na Biotehniški fakulteti ocenili s senzorično oceno »ODLIČNA KAKOVOST«.
Najbolj priljubljena trgovska znamka v Sloveniji.
*Diskontne cene v promocijah družbe SPAR Slovenija d.o.o. predstavljajo primerjavo cen izdelkov S-BUDGET s primerljivimi izdelki v diskontnih trgovinah (Hofer in Lidl). Zagotavljamo, da izvajamo redne mesečine popise, na podlagi katerih vsak prvi teden v mesecu po potrebi prilagajamo cene S-BUDGET izdelkov, ki s tem ostajajo na diskontnih cenah.
Izbor S BUDGET izdelkov z oznako ODLIČNA KAKOVOST
S-BUDGET mleto goveje meso
pakirano, 500 g
Poskusite zmagovalno S-BUDGET mocarelo!
Mocarela je lahka, kremasta in najboljšo najdete v Sparu!
S-BUDGET mocarela je namreč zmagovalka med mocarelami, saj je na neodvisnem potrošniškem testu Zveze potrošnikov Slovenija osvojila prvo mesto med skupno 17 ocenjevanimi mocarelami drugih blagovnih znamk!
Velika izbira, preverjena kakovost, nizke cene. Z izdelki S-BUDGET v Sparu vedno za malo denarja dobite veliko.
Žur za praznike?
Seveda, samo po S Budget izdelke skočim.
Malo denarja, veliko muzike!
Njoki v sirovi omaki s špinačo
Sestavine:
- 500 g krompirjevih njokov
- 150 g sveže špinače
- 1 žlica masla
- 1 žlička česna v prahu
- 1/2 žličke čebule v prahu
- 250 ml sladke smetane
- 120 ml mleka
- 100 g sira gauda
- poper
- sol
Postopek priprave:
- V manjši posodi zavremo vodo in v vrelo damo očiščeno špinačo. Kuhamo jo 2 minuti, nato pa jo odcedimo in sesekljamo bolj na drobno.
- V večji kozici raztopimo maslo. Dodamo česen in čebulo v prahu, malenkost prepražimo, da malo zadiši, nato pa takoj vlijemo sladko smetano in mleko.
- Kuhamo, da omaka zavre, potem pa temperaturo zmanjšamo, da med nadaljnjim kuhanjem samo rahlo brbota.
- Dodamo nariban sir in mešamo, da se raztopi. Sledita še sol in poper. Omako poskusimo in jo po okusu še dodatno začinimo.
- Ob rahlem brbotanju in pogostem mešanju jo kuhamo še okoli 5 minut.
- Nato dodamo špinačo, premešamo, kuhamo še minutko in omaka je pripravljena.
- Vanjo vmešamo krompirjeve njoke, ki smo jih prej skuhali v osoljeni vodi in slastno kosilo je pripravljeno.
Recept je za nas pripravila Nina Kastelic – Leaneen.