10
PT10M min
PT10M min
Čas priprave
30
PT30M min
PT30M min
Čas pečenja
Sestavine
- Piščančja bedra 12
- Kozji sir 1 skodelica
- Črne olive 0.5 skodelice
- Česen 6 g
- Pomarančni sok 0.5
- Bazilika 1 vejica
- Sol 1 ščepec
- Poper 1 ščepec
- Olivno olje 1 žlica
Priprava
01
Najprej bedra s pomočjo prozorne folije dobro potolčemo ter nasolimo in popramo. Damo na stran. Nato v posodi premešamo kozji sir, pomarančni sok, nasekljane olive, nasekljan česen in nasekljano baziliko, tako da dobimo gladko kremo. To kremo še malo popramo in po potrebi malo dosolimo.
02
Bedra nadevamo s kremo, jih lepo prepognemo in zapremo z zobotrebcem. Premažemo jih z oljčnim oljem in pečemo na žaru z obeh strani približno 15 minut. Odlična jed z žara, ki popestri klasičen žar.