Zelena solata s špinačo in jagodami - Prim. mag. Branislava Belović, dr. med., vodja mednarodno priznanega programa Živimo zdravo

Zelena solata s špinačo in jagodami

enostavno
Prim. mag. Branislava Belović, dr. med., vodja mednarodno priznanega programa Živimo zdravo
Čas aktivne priprave
10
min
Čas priprave

Sestavine

  • Solata 1 glava
  • Špinača 15 dag
  • Jagode 20 dag
  • Peteršilj 1 vejica
  • Balzamični kis 2 žlici
  • Ekstra deviško olivno olje 2 žlici
  • Sol 1 ščepec
  • Poper 1 ščepec

Priprava

01

Solato očistimo, operemo in narežemo. Dodamo oprane špinačne liste in na četrtine narezane jagode. Prelijemo s prelivom iz kisa, olja, soli in popra, potrosimo s sesekljanim peteršiljem in premešamo.

Deli