
Kako vključiti bio sestavine v svoj jedilnik
Polna okusa, pridelana z mislijo na naravo in vaše dobro počutje – bi želeli ekološka živila večkrat vključiti v svoj jedilnik? Z našo pestro ponudbo gre lažje. Tokrat predstavljamo nekaj bio sestavin, po katerih morda redkeje posežete, a so skupaj z našimi recepti odlično izhodišče za kakšno novo jed v vašem kuharskem repertoarju.
Bulgur je izvrstna sestavina, ki jo morate poskusiti, saj je preprost za pripravo, zelenjava in zelišča pa ga okusno dopolnijo. Pripravite ga lahko tudi za prilogo oradi.
Sladko omako iz ekološko pridelanih čilijev lahko uporabite za marinado, po spodnjem receptu pa z njo perutničke namažete ob koncu peke na žaru.
Dobrega pašta fižola ni brez bogate paradižnikove pasate in dobrih testenin. Poskusite bio izdelke in uživajte v hitri pripravi po spodnjem receptu.
Med našo pisano ekološko ponudbo najdete tudi bio arašidovo pasto in bio kakav. Uporabite ju v receptu za polnovredne ovsene kosmiče z bananami in mandlji.
SPAR NATUR*PUR bio pasta iz praženih arašidov >
SPAR NATUR*PUR bio kakav v prahu >