Slovenska pokrajina, označevalec NARAVNOST OD PRIDELOVALCA, 100 % SLOVENSKO

Kaj svežega in lokalnega izbrati pozimi

Se vam zdi, da zima ni letni čas za sveže dobrote, kaj šele takšne, ki bi prihajale iz lokalnega okolja? Naj vas prepričamo o nasprotnem. Zima je presenetljivo bogata z okusnimi, svežimi in lokalnimi sestavinami – obiščete naše mesnice in ribarnice, pa boste enostavno izbrali pristne okuse in kakovost, za katere to zimo skrbijo domačih rejci in ribogojci.  

Slovensko meso - podpirajmo domače!

Sveže na oddelku mesa in še lokalno za povrhu

Za pripravo slastne pečenke, hitre piščančje jedi ali domačih zrezkov boste v naši mesnici tudi pozimi našli vse, kar potrebujete. Sočno perutnino, okusno svinjino, izvrstno govedino. Med svežo ponudbo mesa enostavno lahko izbirate tudi domače, saj velik del naše ponudbe zagotavljajo številni domači rejci.  

Kmetija Cimerman

Sveža svinjina s kmetije Cimerman

Skrbna prašičjereja, predano delo, tradicija in nova znanja v predelavi mesa so vodilo razvoja na kmetiji Cimerman iz Markovcev na Ptujskem polju. Večji del krme pridelajo sami, v sodobnih hlevih pa poskrbijo za dobro počutje živali. Z lastno klavnico in predelavo, podvrženo najvišjim standardom kakovosti, zagotavljajo lokalno svinjsko meso izvrstnega okusa.
 

Izvedite še več o kmetiji Cimerman >

Slovensko meso - podpirajmo domače!

Na postrežnem oddelku prek QR kode takoj preverite, s katere kmetije oz. od katerega domačega rejca prihaja meso slovenskega porekla.

Skupno sodelujemo z več kot 480 slovenskimi dobavitelji. Poglejte navdihujoče zgodbe nekaterih lokalnih kmetovalcev in pridelovalcev.


Več >

SPAR PREMIUM brancin

Brancin – morska specialiteta iz Piranskega zaliva

V naši ribarnici vas čaka lokalna zimska poslastica – gojeni brancin iz slovenskega morja. Z nežnim okusom je odlična izbira, ki v zimskih mesecih obogati vaše jedilnike. V domači ribogojci Fonda poskrbijo tako za vrhunsko kakovost kot tudi za vedno svež izlov. Ker imamo to prednost, da je morje blizu, brancini po najkrajši poti prispejo do ribarnic SPAR.  

TO SMO MI - Ribogojnica Fonda

Naravni pogoji za še več okusa

Družina Fonda v Piranskem zalivu goji brancine že več kot 20 let. Dolgoletne izkušnje in naravni dejavniki, kot sta sveža morska voda in močan tok, ter nenehno gibanje rib prispevajo h kakovosti, čvrstosti in aromatičnosti ribjega mesa. Prav tako skrbijo za počasen ribji prirast, ki traja kar 4 do 5 let. K sreči pa svežega brancina pripravimo zelo hitro, zato ga ponudite čim večkrat.  

Odkrijte recept za slastnega brancina >

NAGRADNA IGRA

Dogodivščinam Oskarja in Boba lahko prisluhneš tudi v ekskluzivnih zvočnih zgodbah! S sodelovanjem v nagradni igri pa z malo sreče celo družino pelješ na izlet na Dunaj.

Več