SPARBECEDA

Lov na besedni zaklad je ZAKLJUČEN!

Žreb nagrajencev nagradne igre bo potekal 16. 4. 2024. Izžrebanci bodo o nagradi obveščeni v roku 5 delovnih dni preko e-pošte.

V sodelovanju z jezikovnim portalom

Pravila nagradne igre

Nagradni sklad:

3 x 100 € v SPAR darilnih karticah

SPAR PLUS MOBILNA APLIKACIJA

Če aplikacije še niste prenesli na svoj pametni telefon, je zdaj pravi trenutek, da to storite.

SPARBECEDA - spoznajte novo testeninsko igro in si okrepite besedni zaklad skupaj z Boštjanom Gorencem - Pižamo

Slovenci potrebujemo bralno spodbudo

Zagotovo se je vsakomur izmed nas že zgodilo, da je slišal neko besedo, za katero ni točno vedel, kaj pomeni. Delež Slovencev, ki so bralno nepismeni, je zaskrbljujoče velik, dodatno skrb zbujata podatka, da tudi med visoko izobraženimi število bralcev upada in da samo slaba tretjina slovenskih staršev redno bere svojim predšolskim otrokom (Vir: rtvslo.si in OECD, 2016).

Spoznajte novo testeninsko igro in si okrepite besedni zaklad!

Kot prvi trgovec v Sloveniji kupcem ponujamo edinstveno družinsko testeninsko igro, ki se imenuje SPARBECEDA. V vsaki embalaži je kupcem na voljo vseh 25 črk slovenske abecede, s katerimi se lahko podajo na lov na besedni zaklad. Igra se prične takrat, ko postavimo lonec z vodo na štedilnik. Iz škatle nato stresemo testeninske črke in naključnih 16 položimo na zadnjo stran embalaže, kjer je polje s 16 kvadratki. S svinčnikom si na list papirja zapisujemo najdene besede, štejejo pa samo tiste, ki vsebujejo najmanj tri črke. Igra se konča, ko voda začne vreti – takrat morajo črke v vreli lonec.

KVIZ

Podarjamo 50 litrov sladoleda! Sodelujte v kvizu, osvežite svoje znanje in zadenite slastne sladoledne nagrade.

Sodelujte