Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.  Vas zanima več?

  • free_from_720x370-1.jpg

SPAR free from

SPAR free from

Linija izdelkov za posebne prehranske namene!

Dobra novica za vse, ki zaradi preobčutljivosti ne smete uživati živil, ki vsebujejo gluten in/ali laktozo! Linija izdelkov SPAR Free From bo mnogim ljudem, preobčutljivim na določena živila, olajšala življenje. SPAR Slovenija je prvo trgovsko podjetje v Sloveniji, ki je ponudilo lastno blagovno znamko izdelkov brez glutena in laktoze.

Več kot 50 izdelkov!
V liniji SPAR free from najdete več kot 50 kakovostnih in varnih izdelkov brez glutena in/ali laktoze. V ponudbi boste našli poleg osnovnih živil tudi povsem inovativne izdelke, ki ste jih še posebej pogrešali (lešnikov namaz, zmes za pico, čokolado,…). Vaš vsakodnevni nakup vam bo olajšala enotna in že na prvi pogled opazna zelena embalaža vseh izdelkov.

Bogata raznolikost
SPAR free from je namenjen ljudem, ki ne smejo uživati glutena in laktoze. Uživali boste lahko prednosti skrbno proizvedenih izdelkov SPAR free from! Izbrane surovine, posebne recepture ter uporaba najnovejših in izjemno naprednih proizvodnih tehnologij vam zagotavljajo varnost in najvišjo kakovost.

Velika izbira za najboljšo ceno
Z linijo izdelkov SPAR free from boste lahko ljudje s posebnimi prehranskimi zahtevami zopet uživali v raznoliki prehrani. Pozabite na težavno iskanje in omejeno izbiro izdelkov, ki jih smete uživati. Linija izdelkov SPAR free from je tu, da vam priskoči na pomoč, saj vam ponuja širok izbor po dostopnih cenah.

Znak kakovosti

Izdelki SPAR free from brez glutena in/ali laktoze so bili razviti v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki za prehrano. Primernost izdelkov je preverila tudi Andreja Širca Čampa, prehranska svetovalka.

Vsi izdelki brez glutena so proizvedeni v skladu z mednarodnimi smernicami za  brezglutenske izdelke.

SPAR free from

Preverjena kakovost

Izdelki SPAR Free From izpolnjujejo visoke standarde glede kakovosti in varnosti živil.

Več >> plus

SPAR free from

SPAR free from brez glutena

Kaj je celiakija? Celiakija je kronična bolezen tankega črevesa, ki je posledica preobčutljivosti ...

Več >> plus

SPAR free from

SPAR free from brez laktoze

Kaj pomeni preobčutljivost na laktozo? Ljudje s preobčutljivostjo na laktozo ne prenašajo ...

Več >> plus