Dobri možje, Praznična darila

POD JELKO Z DARILI; VSE SMO DOBILI

PRAZNIČNA DARILA

Praznični čas, je čas, ko se naša srca napolnijo v veselem pričakovanju. To ni le čas praznovanja, ampak tudi priložnost za izkazovanje pozornosti in obdarovanje naših najdražjih. Darilo, ne glede na njegovo materialno vrednost, nosi v sebi sporočilo ljubezni, hvaležnosti in spoštovanja.

Izbira in zavijanje daril sta pomembna dela prazničnega obdarovanja. Premišljeno izbrano darilo odraža našo naklonjenost in skrb za obdarovanca. Lepo zavito darilo pa ni le prikaz naše kreativnosti, temveč tudi dodatna izrazna oblika naše pozornosti in skrbnosti. Vsak detajl, od pentlje do okraska, je delček naše osebnosti, ki ga delimo z obdarovancem.

V tem času je pomembno, da se spomnimo na moč, ki jo ima obdarovanje. Ne glede na velikost ali vrednost darila, je bistveno, da je izbrano s srcem in mislijo na osebo, ki jo želimo razveseliti. Naj bo naša glavna želja v teh prazničnih dneh, da s svojimi darili prinesemo nasmeh na obraz naših najdražjih in jim pokažemo, kako zelo jih cenimo.

Naj bo ta praznični čas poln topline, ljubezni in neizmerne pozornosti. Naj bodo darila, ki jih izberemo, odraz naših iskrenih čustev in želja, simbol nesebične ljubezni in skrbi za tiste, ki jih imamo radi.  

PRAZNIČNA DARILA

Kako odkriti, kaj podariti:

opazujmo! Vprašajmo! Namignimo, ne naravnost, ampak pretkano! Ne podarjajmo daril, ki utelešajo naše želje, ampak se postavimo v kožo obdarovanca. Če so očetovi copati videli boljše dni, mama ponavlja, kako da bi še enkrat slišala Kreslina v živo, in se partner čisto raztopi ob novi rastlini za zbirko zdaj že 85 lončnic, potem že veste, kaj podariti, a ne?  

PRAZNIČNA DARILA

Detektivi za dober namen:

ko pa obdarovanca redko vidimo, se lahko gremo detektiva in povprašamo bližnje okrog njega ali pa ga ob naključnem srečanju napeljemo na pogovor o darilih, ki to niso. Ne, ne potrebuje še tretjega kompleta izvijačev. In lani podarjena knjiga z recepti za sladice je zanjo samo podstavek pod notesnikom, saj vendar vsi vemo, da že deset let ne je sladkorja.  

PRAZNIČNA DARILA

Pišite:

organizirani darovalci si zamisli vse leto dopisujejo. Njim nič ne uide.  

PRAZNIČNA DARILA

Med iskrenimi ljudmi:

vprašajmo naravnost: dovolj smo že stari, da sami povemo, kaj si želimo. 😉 Verjemite: želje so največkrat majhne in utemeljene.   

NAMIGI ZA OBDAROVANJE, KI RES RAZVESELI – PRVIČ

PRAZNIČNA DARILA - Oče ima rad dobro vino, in ker mama potrebuje kozarce

Oče ima rad dobro vino, in ker mama potrebuje kozarce, bo paket hitro sestavljen. Dopolni ga s knjigo o sortah vina ali bonom za izlet do izbranega vinarja.  

PRAZNIČNA DARILA - Gurmanska košarica svežega in suhega sadja

Teta ve vse o antioksidantih v sadju in koristih vitaminov? Gurmanska košarica svežega in suhega sadja bo pravšnja zanjo. Dodajte samo ročno napisan recept za smuti in bo darilo popolno.  

PRAZNIČNA DARILA - Košarica izbrane čokolade in izvirni modelčki za piškote

Nečak z užitkom peče kekse? Košarica izbrane čokolade in izvirni modelčki za piškote ga bodo razveselili. Zato lahko dodate prošnjo, da prvo peko podari vam. Zakaj ne bi imeli koristi vsi?  

PRAZNIČNA DARILA - Suhozorjena salama in deščica za rezanje

Stricu nikoli ni nič všeč? Suhozorjena salama in deščica za rezanje … za kruh mu pa napišite recept. Morda se bo celo nasmehnil ...

PRAZNIČNA DARILA - malinove marmelade iz vaše ozimnice.

Prijatelju se vedno prismodijo palačinke – posebne ponve bo vesel, še bolj pa malinove marmelade iz vaše ozimnice.  

PRAZNIČNA DARILA - Soseda potrpežljivo prenaša vaš hrup

Soseda potrpežljivo prenaša vaš hrup? Vrečke izbrane kave in domačih piškotov z ročno napisanim voščilom in zahvalo za uvidevnost bo lahko zelo vesela.   

PRAZNIČNA DARILA

Pomembno:

ne glede na izbor darila dajmo obdarovancu vedeti, da je to darilo prav zanj, ker ga cenimo in želimo, da je zadovoljen.  

NAMIGI ZA OBDAROVANJE, KI RES RAZVESELI – DRUGIČ

PRAZNIČNA DARILA - Druženje pri takih opravilih povezuje.

Mama tarna, da je kopalnica obupna? Kupite kakovostne brisače (nič ne bo narobe, če se ujemajo z barvo ploščic) in zraven priložite bon za pomoč pri generalnem čiščenje. Druženje pri takih opravilih povezuje.   

PRAZNIČNA DARILA - Prijatelj rad sestavlja sestavljanke

Prijatelj rad sestavlja sestavljanke? Izberite zahtevnejšo sestavljanko in dodajte smešno skupno fotografijo, ki jo prej razrežete na koščke. Namig: sestavljanka z npr. 1000 koščki ga bo zaposlila za kakšen teden. Lahko pa mu pomagate sestavljati …  

PRAZNIČNA DARILA - Skupno igranje bo posebno darilo za vse.

Nečaki se tolikokrat dolgočasijo – presenetite jih z družabno igro in napovej turnir (naseljenci otoka Catan za starejše in za mlajše človek ne jezi ali enka). Skupno igranje bo posebno darilo za vse.  

PRAZNIČNA DARILA - Sodelavka je vedno utrujena

Sodelavka je vedno utrujena? Zložite v vrečko čaj za lajšanje stresa in eterično olje za izboljšanje razpoloženja. Dodajte pobarvanko za odrasle in dobre barvice, barvanje pomirja. Če je mlada mama, bo vesela bona za večerno varstvo.  

PRAZNIČNA DARILA - zaboja za igrače

Malček bo vesel zaboja za igrače – pa čeprav bo prazen. Kajti v tak zaboj lahko zleze – in je brlog; lahko ga okrog obrne in potiska po stanovanju. Lahko pa vanj zloži igrače, vendar to zadnje ni nujno ...  

Umetnost dobrih praznovanj
Umetnost dobrih praznovanj

Prazniki so tu in imate edinstveno priložnost, da praznovanja tokrat zrežirate sami in končno vplivate na to, kaj bo na praznični mizi ostalo za vami.  

Izdelava adventnih venčkov
Adventni venčki

Naj izdelava adventnega venčka ne bo le priprava na praznike, ampak priložnost za ustvarjanje novih spominov, za deljenje veselja in za negovanje tradicije, ki bogati naše življenje.  

Praznični pogrinjki
Praznična miza

Prazniki nam dajo priložnost, da se zberemo ob prijateljih in družini, delimo zgodbe in skupaj nazdravimo prihajajočim dogodivščinam. Ustvarimo praznično vzdušje, ki bo v naših srcih odmevalo skozi vse leto.

NAVIJAJ IN ZADENI

Igraj nogometno igrico in zadeni super S BUDGET navijaški paket, vključno s SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €. Naj se vroče navijaško poletje prične!

Igraj >>