
Mlečni izdelki: vsestranski in za peko nepogrešljivi
Navdihnjeni za peko? Če želite bogate okuse in popolno kremasto teksturo, so mlečni izdelki pri slaščičarskem ustvarjanju sestavina, ki je morda skrita v testu ali pa daje sladici glavni pečat. Od rahlega biskvita do sočnega nadeva – med odličnimi mlečnimi izdelki poiščite navdih za peko in razvajajte s slastnimi dobrotami iz domače pečice.
Poskrbi za rahlo in sočno teksturo peciva ter izvrstne, polne nadeve. Odlična je v tako biskvitih, kolačih in seveda nepogrešljiva v pitah in zvitkih.
Njegova kislost pomaga nabrekniti in rahljati testo, ki smo mu dodali sodo bikarbono, poleg tega ohranja pecivo mehko in vlažno. Uporabljamo ga lahko za mafine, palačinke in kruh.
Sladka smetana doda kremam ter raznim nadevom za torte in piškote nepogrešljivo bogato kremasto teksturo in svilnato mehkobo.
S kremasto teksturo in blago kiselkastim okusom doda pecivu rahlo, a sočno teksturo. Je skrivna sestavina za rahle piškote, biskvite in kremaste nadeve.