Martinovo, jedel bi, Martinova pojedina, Martinovi recepti

Martinovo

Slovenci poznamo številne običaje in navade, ki vsakemu letnemu času dodajo poseben pečat, med najbolj prepoznavne in priljubljene pa nedvomno sodi martinovanje. In k martinovanju seveda sodi martinova pojedina. Številne odlične predloge najdete tu!

Tri zvezdice

Martinovo jesensko ozadje

Ostali Martinovi recepti

Nasvet kuharja:
Če želite, da se vaša gos ali raca v pečici enakomerno in zlatorumeno zapeče, jo zadnjih 15 minut peke premažite z medom. Tako boste osrednjo dobroto martinove pojedine še dodatno aromatizirali.

Martinovo

Slovenci poznamo številne običaje in navade, ki vsakemu letnemu času dodajo poseben pečat, med najbolj prepoznavne in priljubljene pa nedvomno sodi martinovanje, ki izvira še iz poganskih časov.

Vrhunski chefi. Vrhunske sestavine. Vrhunski okusi.

Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak resen kuhar. S svojim ustvarjalnim delom so si jih prikuhali tudi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Za vas pripravljajo zanimive recepte, mojstrske nasvete in še veliko presenečenj ...

Več vem, bolje jem

Več vem, bolje jem – zmagovalna pot do uravnotežene prehrane … in SUPER NAGRAD! Sodeluj v tedenskih kvizih in osvoji kolo Merida, kolesarski dres Bahrain Victorious ali druge tedenske nagrade.

Sodeluj >>