Martinovo, jedel bi, Martinova pojedina, Martinovi recepti

Martinovo

Slovenci poznamo številne običaje in navade, ki vsakemu letnemu času dodajo poseben pečat, med najbolj prepoznavne in priljubljene pa nedvomno sodi martinovanje. In k martinovanju seveda sodi martinova pojedina. Številne odlične predloge najdete tu!


Tri zvezdice

Martinovo jesensko ozadje

Ostali Martinovi recepti

Nasvet kuharja:
Če želite, da se vaša gos ali raca v pečici enakomerno in zlatorumeno zapeče, jo zadnjih 15 minut peke premažite z medom. Tako boste osrednjo dobroto martinove pojedine še dodatno aromatizirali.

Vrhunski chefi. Vrhunske sestavine. Vrhunski okusi.

Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak resen kuhar. S svojim ustvarjalnim delom so si jih prikuhali tudi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Za vas pripravljajo zanimive recepte, mojstrske nasvete in še veliko presenečenj ...