Uživajte v mojstrovinah treh chefov z Michelinovo zvezdico
Vrhunski chefi. Vrhunske sestavine. Vrhunski okusi.
Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak resen kuhar. S svojim ustvarjalnim delom so si jih prikuhali tudi priznani chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Za našo linijo SPAR Premium ustvarjajo izbrane izdelke, ki jih lahko ob vsaki priložnosti postavite na mizo in z njimi navdušite svoje goste.
Zakaj ne vidite vsebine?
Ker niste sprejeli piškotkov ponudnika (YouTube), vam zaradi zagotavljanja varovanja osebnih podatkov, te vsebine žal ne moremo prikazati.
V kolikor jo želite videti, potem potrdite piškotke s klikom na spodnji gumb. Izjavo o varstvu podatkov ponudnika (YouTube) najdete TUKAJ.
Piškotki
Informacije o zasebnosti
ZNOVA V PONUDBI
SPAR Premium krvavice, ekskluzivno z Michelinovim chefom Gregorjem Vračkom
- slovenska ajdova kaša
- slovenski ješprenj
- s koščki prekajenega mesa
- ročna izdelava
- slovenski proizvajalec
- pripravimo jo hrustljavo zapečeno v pečici ali ponvi ter jo postrežemo s kislim zeljem ali kislo repo
Pripravljene jedi in sendviči SPAR Premium izpod rok Michelinovih chefov
SPAR PREMIUM svinjski kare in goveje zrezke v omaki poiščite v vseh INTERSPARIH, slastne SPAR PREMIUM chefove sendviče pa v INTERSPARIH in izbranih trgovinah SPAR. Seznam najdete TUKAJ.
SPAR PREMIUM goveji zrezki v čebulni omaki, chef Gregor Vračko
• Pripravljen obrok
• Samo za pogreti
• Slastna čebulna omaka
• S skutnimi njoki
• Z rumenim in oranžnim korenjem, ter cvetovi romanesca
• Visoka vsebnost beljakovin
SPAR PREMIUM svinjski kare v omaki z jurčki in s skutnimi štruklji, chef Gregor Vračko
• Pripravljen obrok
• Samo za pogreti
• Slastna omaka z jurčki
• S SPAR Premium skutinimi štruklji
• S stročjim fižolom
• Visoka vsebnost beljakovin
SPAR PREMIUM CHEFOV SENDVIČ NATRGANA GOVEDINA, Chef Gregor Vračko
- ajdova copatka (Pekarna SPAR)
- natrgana govedina, solata, kisle kumarice, v trgovini narejen preliv
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM CHEFOV VEGI SENDVIČ AVOKADO, PARADIŽNIK, KALČKI, REDKVICE, Chef Gregor Vračko
- chia štručka (Pekarna SPAR)
- avokado, paradižnik, kalčki, redkvice, rukola, kumare, v trgovini narejen preliv
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM CHEFOV SENDVIČ MORTADELA, MOZZARELLA, PISTACIJA, RUKOLA, Chef Uroš Fakuč
- luženo pecivo
- mortadela, bivolja mozzarella, pistacija, rukola
- sveže pripravljeno v trgovini
SPAR PREMIUM čavapčiči z mesom krškopoljskega prašiča
Meso avtohtone pasme krškopoljskega prašiča je cenjeno zaradi odličnega okusa in sočnosti, ki ju boste prepoznali v slastnih čevapčičih po recepturi chefa Uroša Štefelina. Z dodano slovensko govedino Izbrane kakovosti je okus lepo uravnotežen in prijetno aromatičen. Na žaru ali v ponvi so hitro pečeni in navdušijo ob vsakem ugrizu.
- 42 % mesa krškopoljskega prašiča.
- Goveje meso Izbrane kakovosti, slovenskega porekla.
- Brez palmovega olja.
- Avtohtona slovenska pasma prašičev.
- Lokalna prosta reja prašičev na manjših kmetijah.
SPAR PREMIUM burger z mesom krškopoljskega prašiča
Kakovostne sestavine odličnih okusov, so popolne že samo s ščepcem soli. To potrjuje tudi chef Uroš Štefelin, ki je pripravil edinstveno mešanico mesa za slastne burgerje. Sočno in aromatično meso krškopoljskega prašiča in slovenska govedina Izbrane kakovosti se združita v odličnem burgerju, ki je idealna izbira za vse, ki želite doma pripraviti kulinarično specialiteto.
- 50 % mesa krškopoljskega prašiča.
- Goveje meso Izbrane kakovosti, slovenskega porekla.
- Avtohtona slovenska pasma prašičev.
- Lokalna prosta reja prašičev na manjših kmetijah.
- Začinjeno samo s soljo.
- Brez dodanih aditivov.
- Brez palmovega olja.
SPAR PREMIUM sadni sirup črni ribez
Gost in temen sirup iz črnega ribeza zmešate z vodo in dobite osvežujoč poletni napitek. A prefi njen sirup v sebi skriva še veliko potenciala. Njegov kreator chef Uroš Štefelin priporoča, da ga kot preliv dodate k sladoledu ali z njim dopolnite okus pana cotte in drugih sladic, ki jih tako uravnotežite z nežno kiselkastim priokusom.
- izredno aromatičen.
- brez konzervansov.
- brez barvil in arom.
Za napitek 1 del sirupa redčimo s 7 deli vode.
SPAR PREMIUM sadni sirup borovnica & bezgove jagode
Aromatične bezgove jagode in slastne borovnice so kraljice tega sadnega sirupa, ki ga je za nas pripravil chef Uroš Štefelin. Iz njega boste hitro pripravili hladen napitek za vse priložnosti. Če pa ne morete tudi brez vročega čaja, je ta sirup prava izbira. Pogumno ga dodajte tudi k sladicam, saj bodo z edinstvenim dodatkom še slastnejše.
- izredno aromatičen.
- brez konzervansov.
- brez barvil in arom.
Za napitek 1 del sirupa redčimo s 7 deli vode.
SPAR PREMIUM sadni sirup jabolko in cimet
- izredno aromatičen.
- brez konzervansov.
- brez barvil.
Za napitek 1 del sirupa redčimo s 7 deli vode.
SPAR PREMIUM BBQ mediteranska klobasa s pinjolami
- s pinjolami
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
Klobasa izhaja iz Rimskih časov. Glede na moč rimske civilizacije so se jedi iz kulturnih središč Italije prenesle tudi v rimske province. Izdelek je opisan v knjigi o življenju starih Emoncev kot "Lukanska klobasa - Lucinicae". Izdelek je na sodoben način poustvarjena jed.
SPAR PREMIUM BBQ klobasa pikant iz divjega prašiča
- rahlo dimljeno
- 50 % mesa divjega prašiča
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM marinirana svinjska potrebušina
- ročna priprava
- slovensko poreklo mesa
- marinirana s cvetličnim medom, s hrustljavo zapečeno skorjico in izredno mehkim mesom
- SOUS VIDE postopek, pri katerem se vakuumirano meso počasi kuha pri nizki temperaturi
- priprava na žaru ali v pečici
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
Šefov nasvet: »Pečeno potrebušino narežite na 1 cm debele rezine in jo na hitro popecite iz obeh strani.«
SPAR PREMIUM marinirana svinjska krača
- slovensko svinjsko meso
- krača brez kože
- sous vide postopek
- slovenski proizvajalec
- ročna izdelava
- hitra in enostavna priprava v pečici
- marinirano s timijanom, lovorjem in poprom
- sočno in nežno meso
- brez dodanih barvil, umetnih arom in ojačevalcev okusa
- brez palmove maščobe
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
Oglejte si video predstavitev >>
SPAR PREMIUM telečja pečenka, polnjena z jurčki in domačo dimljeno slanino
- s hrustljavo zapečeno skorjico in z bogatim aromatičnim nadevom
- kruhovemu nadevu so dodani slastni jurčki in zlato zapečena domača slanina
- za izredno mehkobo mesa je uporabljen sous vide postopek, pri katerem se vakuumirano meso počasi kuha pri nizki temperaturi
- postrežete z omako iz telečjega fonda SPAR Premium, ki je dodan pakiranju
SPAR PREMIUM francoska solata
- odlična kakovost
- ročna izdelava
- z dodanimi koščki jabolk za bolj uravnotežen okus
- slovenska jajca talne reje
- brez palmovega olja
- embalaža iz 80 % recikliranega materiala-trajnostno pakiranje
SPAR PREMIUM chefov tatarski biftek
- odlična kakovost
- iz mladega govejega mesa
- meso slovenskega porekla
- začinjeno, z dodanimi inčuni, ki dajo dodatno polnost okusa
- trajnostno pakirano v steklenem kozarčku
- brez palmovega olja
- proizvaja priznani slovenski proizvajalec mesnin Kodila
SPAR PREMIUM juhe
- ješprenova juha z zelenjavo je veganska juha iz skrbno izbrane zelenjave, vsebuje slovenski ješprenj
- česnova juha je zelo aromatična kremna juha prijetnega okusa
- fižolova juha je kremna fižolova juha z dodano aromatično slanino
- vse tri juhe so brez palmovega olja.
SPAR PREMIUM štruklji
- štruklji z lešniki in suhimi hruškami, ki so izdelani iz slovenske skute, smetane, moke in jajc
- štruklji s pehtranom in suhimi hruškami, ki se ponašajo z zelo veliko nadeva
- štruklji s suhimi slivami, ki so med Slovenci zelo priljubljeni
- vsi štruklji so domači, brez aditivov, brez dodanih arom in barvil, brez ojačevalcev arome
- izdelani so ročno iz okusnih slovenskih regionalnih dobrot
SPAR PREMIUM kipniki
- kruhov kipnik s smetano, slovensko hamburško slanino iz Loških mesnin in slovenskimi kruhovimi kockami iz Žita
- sirov kipnik s staranim slovenskim sirom tolminc iz Mlekarne Planika in slovensko skuto iz KZG Škofja Loka
- oba izdelka sta ročno izdelana
Namig za pripravo: Odtajane kipnike postavite v na 180 stopinj segreto pečico in jih pecite 25-30 minut, zamrznjene pa 30-35 minut. Preprosto.
SPAR PREMIUM telečji fond
- pripravljen ročno, po dolgotrajnem tradicionalnem postopku
- iz kosti in mesa telet slovenskega porekla
- brez palmovega olja, brez ojačevalcev arome, brez dodanih arom in barvil ter brez aditivov
- shranjen v okolju prijazni embalaži: v steklenem kozarcu
Fond pomeni osnova in močan telečji fond je ravno pravšnji za pripravo številnih vrhunskih omak.
SPAR PREMIUM potica lešnik oreh
- odlična kakovost
- izredno veliko polnila iz lešnikov in orehov
- 70 % nadeva iz lešnikov, orehov in rozin
- posip iz praženih drobljenih lešnikov
- jajca talne reje
- brez palmovega olja
- odličen okus po lešnikih in orehih
SPAR PREMIUM chefova potica z orehi, skuto in hruškami
- ročno dvojno zavita potica
- iz slovenske ajdove in pšenične moke
- bogato nadevana z orehovim nadevom in nadevom slovenske skute
- dodani koščki hruške
- sladkana tudi s cvetličnim medom
SPAR PREMIUM marinirana svinjska rebra v BBQ omaki
- pripravljena po sous vide metodi, pri kateri se vakuumirano meso počasi kuha pri nizki temperaturi
- meso je posebej nežno, sočno in se kar topi v ustih
- dodana je SPAR PREMIUM BBQ omaka, ki očara z odlično aromo po dimu in rahlo pikantnim okusom
- priprava v pečici ali na žaru
SPAR PREMIUM BBQ klobasa z omako za žar s sirom chedar
- s Premium BBQ omako by chef Vračko
- s sirom chedar
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM BBQ klobasa z omako za žar
- s Premium BBQ omako by chef Vračko
- rahlo dimljena z naravnim dimom bukovih drv
- pečenje na žaru ali ponvi
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM BBQ omaka
- omaka za žar s cvetličnim medom z odlično aromo po dimu in rahlo pikantnim okusom
- pekoča omaka za žar z odlično aromo po dimu in močno pikantnim okusom
BBQ omaka se odlično dopolnjuje z izdelki za žar, burgerji, mehiškimi in dušenimi jedmi. Ponudimo jo lahko tudi kot pomako k čipsu ali tortilji.
SPAR PREMIUM piščanec, polnjen z dimljeno panceto, brusnicami in s kostanjem
- slovensko piščančje meso
- z dodano dimljeno panceto
- ročna izdelava
- sočno in nežno meso
- priložena posoda in folija za peko
- vir selena
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM paradižnikova omaka za pizzo
- iz sočnih paradižnikov
- z dodatkom aromatičnega origana
- vegansko
- brez konzervansov, brez dodanih arom, brez aditivov in brez ojačevalcev arome
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM piščančja pita
- z mesno-zelenjavnim nadevom, hitro zamrznjeno
- že pečeno, pred uživanjem je izdelek potrebno le na hitro dopeči
- z rahlo pikantno noto
- ročna izdelava
- masleno krhko testo
- slovensko piščančje meso
- slovenska moka, smetana, maslo in jajca iz hlevske reje
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
Quiche ali slovensko "kiš" je jed, ki v osnovi izhaja iz Francije.
SPAR PREMIUM pita z dimljeno postrvjo in špinačo
- z ribje-zelenjavnim nadevom, hitro zamrznjeno
- že pečeno, pred uživanjem je izdelek potrebno le na hitro dopeči
- ročna izdelava
- slovenska dimljena postrv in šampinjoni
- slovenska moka, smetana, maslo in jajca iz talne reje
- masleno krhko testo
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM zelenjavna pita
- z zelenjavnim nadevom, hitro zamrznjeno
- že pečeno, pred uživanjem je izdelek potrebno le na hitro dopeči
- ročna izdelava
- masleno krhko testo
- slovenski šampinjoni in por
- slovenska moka, smetana, maslo in jajca iz hlevske reje
- za ljubitelje vegetarijanskih jedi
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM pite
- čokoladna pita s figami v refošku
- jabolčna pita z orehi
- cheesecake z breskvijo
- slastne, lepo oblikovane sladke mini pite chefa Gregorja Vračka najdete na zamrznjenem oddelku
SPAR PREMIUM namazi
- namaz iz laškega fižola: kremast, polnega okusa tudi zaradi dodatka sušenega paradižnika. Vsebuje slovensko skuto, smetano in maslo, pripravljen pa je po ročnem postopku.
- namaz iz aromatične bučne prge se ponaša z bučno prgo iz Oljarne Kocbek in bučnim oljem iz Oljarne Petovar
- namaz iz krškopoljca: domača pašteta je pripravljena iz avtohtone slovenske krškopoljske svinjine iz Kmetijske zadruge Sevnica in pečenih šampinjonov slovenskega porekla
- vsi namazi so brez barvil in ojačevalcev okusa
SPAR PREMIUM krvavica s koščki prekajenega mesa
- slovenska ajdova kaša
- slovenski ješprenj
- s koščki prekajenega mesa
- ročna izdelava
- slovenski proizvajalec
- pripravimo jo hrustljavo zapečeno v pečici ali ponvi ter jo postrežemo s kislim zeljem ali kislo repo
SPAR PREMIUM kruh z drožmi in bučno prgo
- kruh je pripravljen v Pekarni SPAR
- brez kvasa
- slovenska bučna prga, bučno olje in bučna semena pa prihajajo iz Oljarne Kocbek
- slovenska bela moka, pridelana v Mlinu Korošec
Bučna prga je produkt, ki nastane pri procesu stiskanja bučnega olja – gre za pogačo, ki v preši ostane od praženih, zmletih in stisnjenih bučnih semen. Ta je polna prepoznavnega bučnega okusa in hranilnih snovi.
SPAR PREMIUM velikonočni kruh z rozinami
- odlična kakovost
- ročna izdelava
- z rozinami, namočenimi v pomarančnem soku
- s sladkornim posipom
- jajca talne reje
- čudovita kombinacija sladkega in rahlega okusa po citrusih
- brez palmovega olja
SPAR PREMIUM chefova šunka, marinirana z zelišči in cvetličnim medom
- odlična kakovost
- marinirana z zelišči, cvetličnim medom in viskijem (za dodatno mehkobo mesa)
- naravno prekajena na bukovih in brinovih vejah
- slovensko poreklo mesa Izbrane kakovosti
- meso s certifikatom "Za dobrobit živali"
SPAR PREMIUM piščančji fond
- pripravljen po klasičnem postopku z dolgotrajnim kuhanjem
- izdelan izključno iz kosti in mesa piščancev slovenskega porekla
- brez aditivov, ojačevalcev okusa, arom in barvil
SPAR PREMIUM veganski sladoled karamela
Za ljubitelje sladoleda iz rastlinskih sestavin je chef Uroš Fakuč ustvaril recepturo na osnovi kokosove paste. Sladoled razvaja s kremasto teksturo in zapeljivim okusom karamelne kreme. Dopolnjuje jo originalni kanadski javorjev sirup, ki še obogati izjemno poln okus tega odličnega veganskega sladoleda.
- Veganski izdelek.
- 23 % karamelne kreme.
- Javorjev sirup iz Kanade.
- Brez palmovega olja.
SPAR PREMIUM veganski sladoled lešnik - indijski orešček
Imeniten veganski sladoled chefa Uroša Fakuča je izdelan iz rastlinskih sestavin, kot je kokosova pasta, ki zagotavlja odlično kremasto strukturo. Bogata kombinacija lešnika in indijskih oreščkov, sladkana z originalnim javorjevim sirupom, pričara nasmeh vsakemu, saj se v ustih nežno topi in navduši vsakič znova.
- Veganski izdelek.
- 12 % lešnikove paste.
- 12 % paste iz indijskih oreškov.
- Javorjev sirup iz Kanade.
- Brez dodanih arom.
- Brez palmovega olja
SPAR PREMIUM ravioli in njoki
- pirini ravioli s tartufi in staranim tolmincem: pripravljeni iz slovenske pirine moke, popoln okus pa dajejo koščki gomolja črnega tartufa in albuminska skuta
- pirini ravioli s staranim sirom tolminc
- oba izdelka sta brez palmovega olja in sta vir beljakovin
- koruznimi njoki s praženim maslom in žajbljem: vsebujejo slovensko skuto, ki jim daje pravo strukturo, prav tako pa vsebujejo tudi slovenski koruzni zdrob in maslo
SPAR PREMIUM ravioli z lisičkami
- slovenski proizvajalec
- aromatične gobe lisičke
- z ricotto - albuminsko skuto
- rahlo, bogato kremasto polnilo
- brez palmovega olja
- izdelek je vir beljakovin
- hitra priprava; kuha se jih le 3 minute
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM ravioli s šparglji
- slovenski proizvajalec
- aromatični šparglji
- z ricotto - albuminsko skuto
- rahlo, bogato kremasto polnilo
- brez palmovega olja
- izdelek ima visoko vsebnost beljakovin
- hitra priprava; kuha se jih le 3 minute
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM bakala s tarufi
- odlična kakovost
- z dodanimi koščki črnega tartufa (4 %)
- trajnostno pakirano v steklenem kozarčku
- brez palmovega olja
SPAR PREMIUM bakala z olivami
- odlična kakovost
- z dodanimi koščki zelenih oliv (8 % oliv in 20 % oljčnega olja)
- trajnostno pakirano v steklenem kozarčku
- brez palmovega olja
SPAR PREMIUM namaz s prekajeno postrvjo in z olivami
- slovenski izdelek
- slovenska postrv
- odlične španske črne olive
- slovenski (Mlekarna Planika) pusti sveži sir in smetana
- brez ojačevalcev okusa
- brez konzervansov
- brez palmovega olja
- slovenski proizvajalec
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM suha klobasa z brinom
- vsebuje skrbno odmerjeno mešanico govejega mesa s Tolminskega in slovenske svinjine
- dodano olje brinovih jagod, ki v imenitni suhomesnati dobroti razvije lahkotno aromo lesa in zelišč
- klasično sušena in ravno prav zorjena, kar potrjuje nežen prš plemenite plesnina ovoju
SPAR PREMIUM suha klobasa z orehi
- odlično slovensko svinjsko in goveje mesu - govedino zagotavljajo rejci z območja Tolmina
- z aromatičnimi orehovimi jedrci jedrca - za posebno hrustljavost in oreškast okus je v klobasi kar osem odstotkov orehov
- ročno izdelano po tradicionalni metodi sušenja in zorenja
- pristnost izraža tudi značilna žlahtna plesen, ki je pri tej mesni specialiteti znak kakovosti
SPAR PREMIUM ledeni čaj
- bezeg, robida & jagoda
- ingver, limonska trava & meta
- iz sveže kuhanega čaja
-brez aditivov, brez dodanih barvil in brez dodanih arom
- vegansko
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM pesto
- s svežo baziliko in sirom Tolminc
- ekstra deviško oljčno olje
- ročna izdelava
- brez umetnih arom, dodanih barvil in brez ojačevalcev arome
- brez palmovega olja
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM zelenjavna omaka za testenine
- italijanski paradižniki in sveža izbrana zelenjava
- ročna izdelava
- vegansko
- brez konzervansov in dodanih arom
- brez ojačevalcev arome in aditivov
- brez palmovega olja
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM omaka all' amatriciana za testenine
- dodana italijanska panceta ter bazilika in čili
- rahlo pikantno
- italijanskih paradižniki
- ročna izdelava
- brez ojačevalcev arome in aditivov
- brez palmovega olja
- odlična kakovost (Preverjeno na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani.)
SPAR PREMIUM chefova torta višnja pistacija
- ročno izdelana v Slaščičarni SPAR
- odličen pistacijev biskvit z dodanimi koščki pistacij
- smetanova krema z burbonsko vanilijo
- višnjeva sredica s celimi amarena višnjami
- oblita z belim čokoladnim oblivom in bogato okrašena
- nasvet: za lepše rezanje torte nož segrejte pod vročo vodo
SPAR PREMIUM šefova torta lešnik cappuccino
- poln okusu lešnika in cappuccina
- torto pripravljajo mojstri v Slaščičarni SPAR
- za piko na i poskrbijo makroni slovenskega dobavitelja
SPAR PREMIUM ribji fond
- iz glav in oklepov škampov ter okusa polnih ribjih glav in kosti
- pripravljen ročno z dolgotrajnim postopkom kuhanja
- brez palmovega olja, brez ojačevalcev arome, brez dodanih arom in barvil, brez aditivov
- popestritev okusa morskih rižot ali ribjih juh