Jedel bi - naslovna slika

Kaj bomo jedli?

Dobrodošli na naši kulinarični spletni strani, kjer najdete recepte, nasvete in trike za vaše vsakodnevne kuharske podvige. Običajno kosilo ali poseben dogodek? Pri nas najdete recepte za vsakršno priložnost. Vabljeni v naš svet kulinaričnih užitkov!

TRI ZVEZDICE ZA VAS

Michelinova zvezdica je v svetu kulinarike najbolj cenjen znak mojstrstva in odličnosti, o katerem sanja vsak resen kuhar. S svojim ustvarjalnim delom so si jih prikuhali tudi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč. Za vas pripravljajo zanimive recepte, mojstrske nasvete in še veliko presenečenj ...

Več

POLETNE SOLATKE


BURGERMANIJA


SLADICE ZA VROČE POLETNE DNI


Najnovejši recepti

Peka z drožmi je zame umetnost. Vanjo daš sebe, svoj čas, ljubezen, strast, vse skupaj pa se tudi pozna na končnem izdelku. Zame zagotovo  velja, da mi brez droži živeti ni.

Hrana ne sodi v smeti

V sklopu naše dolgoročne akcije Hrana ne sodi v smeti in sodelovanja s kuharskim mojstrom Markom Pavčnikom redno objavljamo uporabne nasvete ter izvirne recepte za čim boljši izkoristek hrane. Preberite tudi več o našem sodelovanju s humanitarnimi organizacijami, ki jim doniramo viške hrane.