DOBRE IDEJE ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE.
Peta številka revije PLUS!
Dobre ideje za boljše življenje zdaj tudi v elektronski obliki! Preverite zanimive članke, intervjuje, nasvete in recepte.
Vrhunska kulinarika pri vas doma!
Četrta številka revije PLUS!
Odlični sezonski recepti, zanimivi članki in intervjuji, nagradna križanka … Preberite novo revijo PLUS!
Trije chefi in skleda kuhanega krompirja
Fermentacija na kuhinjskem pultu
Tretja številka revije PLUS prinaša številne ideje za velikonočne recepte, med drugim vas bodo tudi tokrat navdušili Michelinovi chefi. Preberete lahko vse o hrenu, ki je v velikonočnem času še posebej nepogrešljiv, odkrijete pa lahko tudi, kaj pomeni dober odnos med trgovcem in lokalnimi dobavitelji. Vabljeni k branju!
Marko Pavčnik o tem, kako porabiti presežke hrane, ki nam je ostala od velike noči
Jernej Kitchen o znamenitih jedeh, ki na krožnik prinesejo pomlad
Tatarec za vse okuse
Decembrske dni si lahko krajšate z listanjem druge številke revije PLUS, v kateri najdete recepte za praznično peko, ekskluzivne recepte naših Chefov, nagrajenih z Michelinovimi zvezdicami, Uroša Štefelina, Uroša Fakuča in Gregorja Vračka, intervju z Rašem Nesterovićem, ideje za izlete in darila ter še mnogo več.
Praznični recepti Michelinovih chefov
Ob našem jubileju vam ponosno predstavljamo našo novo revijo PLUS. V njej najdete odlične recepte, nasvete strokovnjakov, ideje za poletno branje, zanimiv intervju z Magnificom, trajnostno obarvane teme in še marsikaj.