DOBRE IDEJE ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE.
Tretja številka revije PLUS prinaša številne ideje za velikonočne recepte, med drugim vas bodo tudi tokrat navdušili Michelinovi chefi. Preberete lahko vse o hrenu, ki je v velikonočnem času še posebej nepogrešljiv, odkrijete pa lahko tudi, kaj pomeni dober odnos med trgovcem in lokalnimi dobavitelji. Vabljeni k branju!
Marko Pavčnik o tem, kako porabiti presežke hrane, ki nam je ostala od velike noči
Jernej Kitchen o znamenitih jedeh, ki na krožnik prinesejo pomlad
Tatarec za vse okuse
Decembrske dni si lahko krajšate z listanjem druge številke revije PLUS, v kateri najdete recepte za praznično peko, ekskluzivne recepte naših Chefov, nagrajenih z Michelinovimi zvezdicami, Uroša Štefelina, Uroša Fakuča in Gregorja Vračka, intervju z Rašem Nesterovićem, ideje za izlete in darila ter še mnogo več.
Praznični recepti Michelinovih chefov
Ob našem jubileju vam ponosno predstavljamo našo novo revijo PLUS. V njej najdete odlične recepte, nasvete strokovnjakov, ideje za poletno branje, zanimiv intervju z Magnificom, trajnostno obarvane teme in še marsikaj.